Le Fornostar

Antipasti

  • Antipasto all’italiana per 2 o 4 5 sets of our meats, cheeses , bruschetta & grilled vegetables accompanied by the famous scarmoza affumicatta.
    20€ o 36€
  • Bruschetta al pomodoro per 2 o 4 Slice of bread grilled over a wood fire, cherry tomatoes, fresh basil, olive oil, arugula and parmesan.
    13€ o 24€
  • Vitello tonnato Thin slices of veal, tuna sauce & capers.
    13€
  • Caprese di bufala al Forno Tomato mille-feuille, mozzarella, arugula and grilled aubergines.
    14€
  • Tartare di tonno Tuna tartar, argan oil, avocado, coriander, pine nuts, shallots, tomatoes.
    16€
  • Piatti di verdurine stagionale Plate of Grilled Vegetable.
    10€
  • Carpaccio di arrosto di manzo Beef roast carpaccio, parmesan shavings and arugula.
    13€

Moyennant un supplément de 5€, toutes nos entrées peuvent être commandées en plat principal.

CARNE & PESCE

  • Tagliata di Manzo Grilled beef, arugula, parmesan and candied tomatoes.
    24€
  • Saltimbocca alla romana Escalope, parma ham, sage, deglazed with white wine and pasta.
    22€
  • Tonno grigliato Half-cooked grilled red tuna, grilled vegetables and basil butter.
    25€
  • Risotto e scampi Risotto with green asparagus, scampi skewer and lemon butter with chives.
    22€
  • Millefoglie di pollo Grilled chicken cutlet mille-feuille, grilled vegetables, small bufalo arugula salad, cherry tomatoes.
    22€

Accompagnements : Pâtes ou Pommes de terres sautées à l’huile d’olive. Ou salade mixte (6€), salade de tomates aux oignons (5€), salade de roquette (5€).

Pizza

  • La Margherita Tomate, mozzarella.
    12€
  • La Calzone (Français) Tomate, jambon, mozzarella, mascarpone.
    15€
  • La Napoletana Tomate, mozzarella, anchois, câpres et olives.
    15€
  • La Quattro formaggi Tomate, mozzarella, taleggio, parmesan et gorgonzola.
    15€
  • La Bismarck Tomate, mozzarella, champignons, jambon et œuf.
    15€
  • La Piccante Tomato, mozzarella, spicy salami from Mugnano & red onions.
    15€
  • La Quattro stagioni Tomate, mozzarella, artichauts, champignons, jambon et olives.
    15€
  • La Bella Tonnara Candied tomato, mozzarela, tuna, olives, red onions and capers.
    17€
  • La Parmigiana Tomato, mozzarella, aubergine, cherry tomatoes, garlic oil, basil
    15€
  • La Funghi (Français) Mozzarella, Pleurotes, tomate cerises, pignon de pin & Jambon de Parme.
    13€
  • La Campana DOP Buffalo mozzarella, cherry tomatoes, extra virgin olive oil & basil.
    16€
  • La Rock ‘n’ roll Pizza roulée : tomate, mozzarella, jambon de Parme, roquette sauvage.
    16€

Pizza Suite 2

  • La Mozzarella di buffala Cooked buffala mozzarella, cherry tomatoes, extra virgin olive oil and basil.
    16€
  • La Fornostar (Français) Pizza « Calzone », farcie de tomates cerises, Buffala, roquette, Jambon de Parme, et non cuit.
    17€
  • La Vegetariana (Français) Tomate, légumes du marché, mozzarella di buffala
    17€
  • La Gustosa Mascarpone, bresaola, truffle oil & arugula.
    18€
  • La Pizza scampis et brocolis Tomato, mozzarella (light), broccoli, cherry tomato, garlic & scampis.
    18€
  • La Pizza scampis fruits de mer Tomato, mozzarella, seafood & garlic.
    18€
  • La Regina Tomato, mozzarella, mushrooms, ham.
    14€
  • La Siciliana Tomato, mozzarella, anchovies & capers.
    14€
  • La Prosciutto Pizza with Prosciutto ham, tomato, mozzarella.
    14€
  • La Capriciosa Tomato, mozzarella, mushrooms, ham, artichoke.
    15€

Tous nos plats cuisinés sont à emporter.

Pasta

  • Linguine Vongole Linguines with fresh clams, fish stock, garlic, parsley, cherry tomatoes.
    24€
  • Tagliatelle alla carbonara e guanciale Tagliatelle, raw egg, guanciale (tender pork neck meat, dried, salted, peppered) parmesan
    18€
  • Strozzapreti, manzo alla griglia, tarfufata Strozzapreti, oyster mushrooms, cherry tomatoes, truffle cream, stuffed grilled beef, arugula and parmesan shavings.
    25€
  • Lasagna di casa Lasagna, beef ragout and chopped veal and tomato sauce.
    17€
  • Penne all’Amatriciana Penne, tomato sauce, pancetta, cherry tomato and onions.
    18€
  • Tagliatelle all’Ortolana Tagliatelle with seasonal vegetables.
    17€
  • Calamarata, scampi & broccoli Squid-shaped pasta with scampi, broccoli, cherry tomatoes, garlic, vegetable broth, tomato sauce.
    22€
  • Spighe con crema tartufata Ravioli with ricotta and truffle, arugula, bresoala.
    22€

Dolce

  • Tiramisu
    8€
  • Pana cotta agli agrumi Panna cotta with citrus fruits.
    8€
  • Torta di cioccolato e gelato Chocolate cake and ice cream.
    8€
  • Torta di mele e gelato Hot apple pie with vanilla ice cream
    8€
  • Zabaione al proseco Sabayon with proseco & marsala.
    8€
  • Formaggi d’Italia Selection of Italian cheese
    8€

Votre dessert servi avec un verre de vin blanc “Verduzzo Friulano – Isola Augusta” : 12€

Vino

Nos vins sélectionnés avec raison et raisin de vie
  • VINO ROSSO
  • Oltre Passo – Primitivo di Puglia IPG (Français) Cépages : Primitivo - Région : Puglia.
    25€
  • Talamonti Moda – Montepulciano d’Abruzzo DOC (Français) Cépages : Montepulciano d’Abruzzo - Région : Abruzzo.
    25€
  • L’Oca Ciuca – Chianti Riserva DOCG (Français) Cépages : Sangiovese - Région : Toscana.
    27€
  • Chianti We can Dance “Vin Bio” DOCG (Français) Cépages : Cépages : Sangiovese, canaiolo - Région : Toscana.
    32€
  • Poggio San Polo – Rubio Montalcino – Toscana IGT BIO (Français) Cépages : Sangiovese/Merlot - Région : Toscana.
    39€
  • Le Strette – Dolcetto d’Alba DOCG (Français) Cépages : Dolcetto - Région : Piemonte.
    27€
  • Amalia – Barbera d’Alba DOC (Français) Cépages : Barbera - Région : Piemonte.
    37€
  • Orestiadi – Nero d’Avola IGP (Français) Cépages : Nero d’Avola - Région : Sicilia.
    29€
  • Le Cecche Langhe Rosso DOCG (Français) Cépages : Dolcetto, Nebbiolo, Barbera - Région : Piemonte.
    36€
  • Campo del Sole – Palpedrigo Forli Rosso IGT (Français) Cépages : Sangiovese, Merlot - Région : Emilia Romagna.
    39€
  • Roberto Cipresso – Julaia – Toscana IGT (Français) Cépages : Sangiovese/Syrah - Région : Toscana.
    55€
  • Massimago – Conte Gastone – Amarone DOCG BIO (Français) Cépages : Corvina, Rondinella and Molinara - Région : Veneto.
    65€
  • La Fiorita – Brunello di Montalcino DOCG (Français) Cépages : Sangiovese - Région : Toscana.
    69€
  • VINO BIANCO
  • Saladini Pilastri Pecorino “Vin Bio” DOCG (Français) Cépages : Pecorino - Région : Abruzzo.
    25€
  • Vernaccia di San Gimignano DOCG (Français) Cépages : Vernaccia - Région : Toscana.
    25€
  • Colline Pescarese IGT (Français) Cépages : Chardonnay - Région : Abruzzo.
    36€
  • Orestiadi – Cataratto IGP (Français) Cépages : Catarratto, Viognier - Région : Sicilia.
    29€
  • VINO ROSATO
  • Cerasuaolo d’Abruzzo DOC (Français) Cépages : Montepulciano d’Abruzzo - Région : Abruzzo.
    25€
  • BOLLICINE
  • Mosnel – Franciacorta DOCG (Français) Cépages : Chardonnay/Pinot Noir/Pinot Blanc - Région : Lombardia.
    65€
  • Domini del Leone – Prosecco Brut DOC BIO (Français) Cépages : Glera - Région : Veneto.
    30€